Hos Foto-Lab indfanger vi uforudsete øjeblikke – lige fra de små detaljer til helheden. Vi laver bryllupsbilleder i verdensklasse med et klart dansk præg af kærlighed og varme.

Brylluppet er et af livets absolutte højdepunkter. I giver hinanden et løfte, og vi giver Jer et løfte om at engagere os fuldt ud i jeres bryllup. Vi har et mål om at skabe bryllupsbilleder, som hæver sig højt over det sædvanlige.

Vigtigt er at vores engagement ikke er begrænset til selve dagen. Hver eneste bryllupsbillede er et resultat af hårdt arbejde med design og blik for detaljer, som gør jeres bryllupsbilleder helt personlige.

Vores professionelle billeder kan være nogle af de bedste minde fra den store dag. Billederne er nogle, der skal holde i mange år, og vil blive taget frem igen og igen. Billederne er således med til at forevige mindet fra bryllupsdagen, fastholde øjeblikket, den aktuelle situation og hele stemningen.

Vi tilbyder alt lige fra klassiske optagelser til moderne stilarter. Vi er også klar på ”on location”-optagelser, hvor I vælger lokationen – hvad end det skal være udendørs, til festen eller hvor end I måtte ønske det.

Da bryllupsoptagelsen skal tilpasses jeres ønsker og forventninger, mener vi, at det er vigtigt med en snak i god tid inden bryllupsdagen. På den måde vil vi være klædt på til at opfylde netop jeres behov. Derfor er det vigtigt, at I fortæller om jeres ønsker, så det nøjagtige resultat opnås.

Når festen er slut, musikken er slukket og gæsterne er taget hjem, vil vores professionelle billeder fra Foto-Lab være med til at fastholde stemningen i fremtiden. Ring derfor gerne til Søren Friis hos Foto-Lab og få en snak eller aftal en tid, hvor I kommer forbi og ser vores forskellige albums, bryllupsbilleder, rammer mm.

Forventninger:

For at vi kan leve op til jeres forventninger, skal vi sammen drøfte jeres ønsker før fotograferingen. På den måde er vi alle klædt på til at anvende tiden på bryllupsdagen mest optimal i forhold til at indfri jeres forventninger bedst muligt.

Har I for eksempel ønsker om specielle billeder såsom:

 • MODERNstyle
 • Panoramabilleder
 • Eller andet

vil vi opnå det bedste resultat, hvis vi er informeret på forhånd.

Gode råd til bryllup – på selve dagen:

 • Husk skiftesko – den danske sommer kan være lunefuld, og grønt græs kan farve dine silkesko
 • Hvis du har en brudekjole med langt slør, kan det være en god idé at have en veninde med, som kan assisterer til at håndtere kjolen
 • Tag gerne gummistøvler med – så er der plads til sjov
 • Husk paraplyer – også selvom det ikke regner. Vi anbefaler en sort, hvid eller sort/hvid paraply
 • Husk at have en babysitter med – gerne en person, som kan køre med børnene, når de er færdige med optagelserne.
 • Skal der tages billede på flere locations, anbefaler vi, at I medbringer en chauffør.
 • Fortæl familien at de skal bruge ”rigtige” ris og ikke grødris, da de ”støver”.
 • Husk at mange kirke ikke accepterer brugen af ris, da småfuglene dør af at spise dem. Brug derfor korn i stedet – dette giver også nogle flotte gyldne striber på billederne.
 • Husk en klædebørste til at fjerne hvide striber fra gommens sorte tøj.

Ønsker I at få lavet billeder fra kirken, så aftal gerne med præsten, chaufføren og fx bestman, at I kører fra kirken, men vil komme tilbage til kirken igen efter 3-5 minutter. På den måde vil gæsterne ikke vente på jer, og I kan få ro til at fotograferingen i kirken.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.