Fotograf Søren Friis
Fotograf Søren Friis

Jeg startede som selvstændig fotograf i Aars i 1991.

I august 2002 åbnede jeg min butik på Himmerlandsgade 43. Butikken ligger for enden af hovedgaden i Aars over for det vi kalder ”anlægget”. Jeg anvender ofte anlægget til fotografering af alt lige fra bryllup til familieportrætter. Derudover anvendes også hovedgaden. Dog er dette oftere til en mere moderne stilart – de såkaldte street pictures.

Jeg har i de forløbne år deltaget i forskellige nationale og internationale kurser og konkurrencer for at videreudvikle mig som fotograf. Således har jeg hele tiden forsøgt at følge udviklingen i den professionelle fotografiske verden, hvorved jeg har åbnet den kompetence og ekspertise, der skal til for at skabe det klassiske såvel som det moderne og helt anderledes portræt.

Titler

Min seneste titel er Gold Master, som jeg har opnået i den internationale fotografiske organisation ”Colour Art Photo”. Dette er en titel, som kun seks fotografer har fået tildelt i Danmark.

Forinden titlen som Gold Master har jeg fået tildelt titlen som Qualified master i forbindelse med Dansk Fotografisk Forenings kvalificeringssystem. Dette er en titel, som kun syv andre fotografer i Danmark har fået tildelt.

Tildelingen af titlen er baseret på en præsentation af 20 billeder, som alle viser fuldstændig teknisk kontrol over mediet svarende til det valgte emne og den ønskede virkning.

Billederne er et udtryk for en bevidst valgt personlig stil. Jeg valgte i denne sammenhæng en stilart, hvor kontrasten mellem det fine og det grove er i fokus. I kan se nogle af billederne ved at "klikke her"

Hvad kan jeg tilbyde inden for professionel fotografering?

I kan her på min hjemmeside se diverse genre inden for den professionelle fotografering. Jeg tilbyder alt lige fra kreative portrætter, børnefotografering, bryllupsbilleder, boudoir, konfirmation, dåb, dyr, erhvervsfotografering mm.

Sidder du med en opgave, som ikke kan findes på min hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig, og vi vil kunne finde ud af noget.

Kontakt

Jeg ligger særlig stor vægt på, at hver fotoopgave bliver behandlet så professionelt som muligt. Derfor foreslår jeg, at vi inden en fotografering tager en snak om, hvad jeres forventninger er. Denne snak kan bl.a. være omkring, hvor fotograferingen skal finde sted, hvilke motiver i ønsker og hvor lang tid optagelsen skal tage. Jeg råder derfor folk til at komme ind til en uforpligtende samtale.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.