Endelig er øjeblikket kommet. Øjeblikket du har kæmpet for. Tager derfor huen på og kom hen til os. Vi kan være med til at huske øjeblikket med et professionelt portræt.

Vi ser det som en rigtig god gave til dig selv, familien eller kæresten.

Vi er klar over, at eksamensperioden er en hektisk tid, og at fotografering ikke står øverst på ens to-do-liste. Men tag alligevel en kort pause og tænk på, hvor dejligt tiden efter eksamen bliver. At blive student er en stor ting, og er som regel forbundet med en række traditioner. En af disse traditioner er netop at huske dagen i billeder. Dette kan vi hjælpe med.

Der sker mange ting på selve eksamensdagen. Derfor anbefaler vi, at fotograferingen finder steder nogle dage efter den store dag.

Sidder du med en god idé, så ring ind og vi kan sammen skabe dit personlige studenterbillede. Der vil være plads til de mere utraditionelle studenterbilleder, men vi vil også kunne finde plads til et mere klassisk billede til mor eller mormor. 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.