New born – det nye liv, er ifølge os en betegnelse for de billeder, som vi skaber inden for de første 10 dage efter fødslen.

For at kunne opnå de bedste ”newborn”-billeder, bør billederne blive taget i løbet af den første uge efter fødslen. Det skyldes, at det i den spæde begyndelse er lettere at få jeres barn til at sove på de ønskede tidspunkter under fotograferingen. Samtidig er det lettere at ”modelletere” og posere babyen uden modstand.

Vi ønsker at være med til at sikre en god oplevelse i trygge rammer, da vi ved, at det kan være svært at finde tid og overskud til at få taget billedetrså kort tid efter fødslen. Vi vil derfor være med til at gøre denne form for fotografering til en oplevelse, I aldrig vil glemme.

Bemærk venligst at newborn-billedet kan være det første billede i en guldklump-aftale. Læs nærmere om dette under ”guldklumper”.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.