Et virksomhedsprofilbillede er et billede, som virksomheder anvender i promoveringen af sig selv. Fremfor at en virksomhed benytter sig af det samme billede, kan vi være med til at skabe variation af virksomheden profilering udadtil. Billederne vil være et udtryk for, hvad virksomheden repræsenterer.

Vi har netop specialiseret os i denne form for virksomhedsfotografering, da vi mener, at det er en vigtig del i en virksomheds markedsføring.

Priser

Vores priser på virksomhedsprofilfotografering afhænger af mange faktorer – for eksempel hvor og hvad I ønsker på billedet. Der er derfor ikke en egentlig pris på denne form for fotografering.

Ønsker du derfor at høre mere om priserne på virksomhedsprofilfotografering, så kontakt os venligst. Så kan vi sammen skræddersy en løsning til netop jeres virksomhed. Du kan også kontakte os over mail, og vi vil finde ud af det derfra.

Rettigheder

Når dine billeder er færdige, vil de blive leveret klar til brug på vores erhvervsdatabase, hvor de kan downloades til brug til virksomhedens hjemmeside, brochurer etc.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.